Locaties

Met veel passie verzorgen wij tennislessen op TV de Boekhorst, TC Noordwijk, NIJC Gevers en SVV. Naast de tennislessen bieden wij ondersteuning aan het bestuur en diverse commissies binnen de vereniging, zoals jeugdcommissie, technische commissie, sponsorcommissie etc. Met onze ervaring en expertise ondersteunen en adviseren wij deze commissies in het bereiken van hun doelstellingen. Zo heeft PURE Tennis o.a. al bijgedragen aan de totstandkoming van een jeugdbeleidsplan en een sponsorplan. Ook bij de organisatie van de Tenniskids World Tour ondersteunt de tennisschool. Trainers van PURE Tennis zijn VCL, VTL en Tenniskids-functionaris en zijn dus bevoegd om bij allerlei toernooien en competities te ondersteunen.
Bij veel verenigingen loopt het ledenaantal enorm terug. Wij zorgen er met wervingsacties voor dat de vereniging nieuwe leden aantrekt. Mede dankzij wervingsacties als schooltennis en seniorenplus-tennis, die worden uitgevoerd door de tennisschool, weten we daardoor het ledenaantal op de verenigingen op een gezond peil te houden.

Klik hier voor meer informatie over de verenigingen waar PURE Tennis nu actief is: TV de Boekhorst, TC Noordwijk,  TV de Gevers en SVV.