Inschrijven T.V. de Boekhorst

Jeugd – Tennis

Jeugdleden van TV de Boekhorst kunnen zich hier inschrijven voor jeugdtraining voor het zomerseizoen van 2024. Deze lessen starten in de week van 1 april en lopen door tot eind september / begin oktober (18 lesweken, zie HIER voor het lesrooster). Klik HIER voor het online inschrijfformulier en zie de opties voor komend seizoen. Zie voor meer informatie het lesreglement.  Wil je halverwege het seizoen instromen, neem dan even contact op via info@puretennis.nl.

Volwassenen – Tennis

Volwassenen die tennisles willen op TV de Boekhorst dienen contact op te nemen met Ewout Hinnen via info@puretennis.nl of 06-10772804. U kunt zich als groepje aanmelden, maar ook als u zich bij een groepje wilt aansluiten. Privélessen of duolessen zijn uiteraard ook mogelijk. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor u. Kosten voor tennisles zijn 58,- per uur. Dit deel je door het aantal deelnemers.

Padellessen

Voor jeugd wordt er in de zomer padellessen aangeboden op donderdagmiddag op TV de Boekhorst. Zie voor meer info en om in te schrijven, het inschrijfformulier. Volwassenen die padelles willen, kunnen zich melden via info@puretennis.nl.