TV de Gevers

De Noordwijkse IJsClub, oftewel NIJC Gevers, bestaat ruim 125 jaar en beschikt over een groot park in een bosrijke omgeving aan de Gooweg. Naast schaatstraining in de winter biedt NIJC Gevers het hele jaar door tennis aan. 7 ProBounce- en 9 gravelbanen worden veelvuldig gebruikt door zo’n 1.000 abonnementhouders. TV de Gevers is de vereniging waar abonnementhouders van NIJC Gevers Tennis lid van worden als ze mee willen doen aan de toernooien en competities van de KNLTB.

Bij TV de Gevers worden verschillende evenementen georganiseerd. Het Van der Zwart Jewelz Open is een van de grotere open toernooien uit de regio en ook het Noortukse Toernooi, dat draait om het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor een goed doel, is inmiddels een begrip geworden. De Clubladder, Tennisfit 45+, het Ouder/Kindtoernooi en de Clubkampioenschappen zijn activiteiten waar veel abonnementhouders aan mee doen. Het clubhuis van NIJC Gevers is ook het vermelden waard: er zijn weinig sportkantines waar het culinaire aanbod van zo’n hoog niveau is als dat bij de Gevers.

Bij TV de Gevers is het jeugdtennis de laatste jaren op een lager pitje komen te staan. PURE Tennis gaat daar verandering in brengen. Vanaf zomerseizoen 2020 verzorgt PURE de jeugdopleiding. Ook senioren kunnen les krijgen van de trainers van PURE. Kevin Noordermeer zal als hoofdtrainer de meeste lessen voor z’n rekening nemen op de Gevers.

Kijk voor meer informatie op de website www.nijcgevers.nl/tennis