Padel

PURE Tennis & Padel!

Padel is een mix tussen tennis en squash en geldt als snelst groeiende sport van Nederland. Het is overgewaaid uit Spanje, waar het inmiddels al populairder is dan tennis. Steeds meer tennisverenigingen kiezen voor padel naast of i.p.v. tennis. Ook wij spelen op deze trend in en verzorgen padellessen, clinics en evenementen.

Dit doen we op 2 locaties: in Tennishal Vinkenveld in Noordwijk, waar sinds 2017 2 padelbanen liggen, en vanaf mei 2023 verzorgen wij de padellessen op TV de Boekhorst in Noordwijkerhout, waar 3 padelbanen liggen. In principe worden alle padellessen gegeven door onze gediplomeerde padeltrainer Floris-Jan Hinnen.

Informatie Vinkenveld

Kosten voor padelles zijn 58,- per les van een uur. Hier komt de baanhuur van Vinkenveld bovenop. Lessen worden in principe alleen doordeweeks overdag gegeven. Op zaterdagochtend vinden de kennismakinsclinics plaats. Een lesgroepje bestaat uit maximaal 4 leerlingen, maar ook privé -of duolessen zijn mogelijk. Aanmelden kan via info@puretennis.nl.

Informatie TV de Boekhorst

Kosten voor padelles zijn 58,- per les van een uur. We kunnen alleen aan padelleden van de vereniging lesgeven. Padellessen worden vooralsnog gegeven op donderdagavond, zaterdagochtend en op doordeweekse ochtenden. We werken met een lesserie van maximaal 5 lessen, die daarna eventueel kan worden verlengd. Groepjes bestaan uit maximaal 4 leerlingen. Ook privé -of duolessen zijn mogelijk (alleen overdag). Aanmelden kan via info@puretennis.nl. Volledige groepjes hebben voorrang. Individueel aanmelden kan ook; wij kijken dan of we een groepje kunnen formeren.

In juni 2024 starten we met padellessen voor jeugd. Zie hier voor meer info en om in te schrijven.